Digibyte is 40 keer sneller, zal 280 keer sneller zijn in 2035 DGB Waiting Bullish Price Action

Digibyte is 40 keer sneller, zal 280 keer sneller zijn in 2035 DGB Waiting Bullish Price Action

Hoewel veel cryptocurrencies verbeterde versies van Bitcoin zijn, bevindt Digibyte zich blijkbaar op een bruikbaar verkooppunt. Het heeft geen concessies gedaan aan decentralisatie en veiligheid met Proof of Work en UTXO en blijft uniek in zijn soort. Cryptoclan is de nieuwe soort.

 

Een van de gebruikers gaf een getuigenis van de bruikbaarheid ervan en zei dat ik een demonstratie deed van het verzenden van digibyte tussen 2 telefoons, in afwachting van een transactie van 10-15 seconden. Het was 4-5 seconden. De laatste keer dat ik Bitcoin stuurde, was het 10 minuten. Laat dat even intrekken.

 

Sommigen van hen blijven herhalen hoe DGB zijn tijd ver vooruit is en dat het niet kan worden vergeleken met Bitcoin, omdat Digibyte als een nieuwste Ferrari is vergeleken met het Ford T-model Bitcoin uit 1920. Verder vermeld hoe Digibyte nu 40 keer sneller is en hoe het in 2035 280 keer sneller zal zijn. Vechain bekend op de market.


 

Akkoord, Sydney Ifergan, de crypto-expert twitterde: “Er is al veel aanmoediging voor Digibyte mining en voor Digibyte Trading. Het basisvertrouwen in DGB maakt het allemaal. ”

 

Noah Seidman enthousiast over DGB twitterde: “De hele $ dgb-verhuizing sinds 6 maart was nauwelijks een uitbraak. Sindsdien zijn we overgegaan naar een stabiele, horizontale crossover-fase. Combineer de huidige fase met de symmetrische driehoek van 3 maanden, de komende bullish prijsactie zal ons gemakkelijk naar 3, 4, 5, 600 sats brengen. ”

 

Digibyte (DGB) Mijnbouwalgoritmen en Bitfi

Om wat duidelijkheid te bieden aan degenen die Jared Tate misschien hebben gemist, twitterde # DigiByte over 5 mining-algoritmen: SHA-256, Skein, Groestl, Scrypt & Qubit? Bedenk wat dat voor netwerkbeveiliging oplevert, zelfs als het totale vermogen laag is. Stapel die bytes. Het is vrijwel zeker dat DGB waardevoller wordt dan munten zoals BCH & LTC.

 

De Jared Tweet werd voor het eerst gepubliceerd door Bitfi. Merk op dat Bitfi ‘s werelds enige crypto-activaportefeuille is waar de privésleutels op aanvraag worden gegenereerd en nooit worden opgeslagen.

 

De DGB-gemeenschap en de middelen blijven groeien.

 

Digibyte Erkende node-operator Aragorn, die nu bijna een maand een volledige # DigiByte-node 24/7 op zijn #raspberrypi 4 Model B draait.

 

De DigiByte Daily tweette over hoe een bedrijf in Los Angeles een 24/7 DGB-node heeft toegevoegd. Dit wordt als belangrijk beschouwd omdat het draaien van een open node wordt beschouwd als een van de meest impactvolle manieren waarop men de gedecentraliseerde # DigiByte blockchain kan ondersteunen!