Welke Uitvaartverzekering Kun Je In Nederland Het Beste Vergelijken Voor Een Goede Prijs/Kwaliteit Verhouding in 2020?

Welke Uitvaartverzekering Kun Je In Nederland Het Beste Vergelijken Voor Een Goede Prijs/Kwaliteit Verhouding in 2020?

Twee veel voorkomende soorten uitvaartverzekeringen zijn een begrafenisverzekering en een uitvaartverzekering met voorbedachte rade, beide polissen kun je heel gemakkelijk met elkaar vergelijken. Door een website zoals Uitvaartpolis Online te gebruiken voor uitvaartverzekering vergelijken kun je heel gemakkelijk geld besparen op je maandelijkse kosten. Met een van beide soorten uitvaartverzekeringen kunt u vooruit plannen voor de kosten van uw uitvaart/definitieve uitgaven. Er zijn echter belangrijke verschillen tussen beide. Voordat u een beslissing neemt over de ene of de andere, hier zijn de basisprincipes van hoe elk van beide werkt.

Begrafenisverzekering of toch een levensverzekering afsluiten?

Een begrafenisverzekering is een soort levensverzekering voor begrafeniskosten die bedoeld is om de kosten van uw begrafenis of crematiekosten te dekken wanneer u overlijdt. Omdat veel mensen zich niet realiseren dat een begrafenis meer dan een paar duizend dollar kan kosten, denken ze niet vaak aan vooruit plannen. Dit soort situaties kan soms leiden tot financiële problemen voor gezinnen of geliefden die de kosten moeten dekken.

Begrafenisverzekeringen kunnen variëren tussen levensverzekeringsmaatschappijen, dus het kan voorkomen dat het wordt aangeboden in de vorm van een termijnpolis of een whole life polis. Over het algemeen zijn de overlijdensuitkeringen voor een begrafenisverzekering laag, variërend van $5.000 tot $25.000 (hoewel sommige verzekeraars hogere limieten kunnen bieden).

Er zit wel degelijk een verschil in de uitvaart- en overlijdensrisicoverzekering

Na uw overlijden betaalt de overlijdensverzekering de overlijdensuitkering van uw polis rechtstreeks aan uw begunstigde, die het geld op enigerlei wijze kan gebruiken. Bijvoorbeeld, als u een $ 15.000 begrafenisverzekering heeft en de begrafeniskosten kwamen binnen op $ 10.000, kan uw begunstigde ervoor kiezen om de extra middelen te gebruiken om andere uiteindelijke uitgaven te betalen, zoals openstaande medische rekeningen, juridische kosten, of andere openstaande schulden die u mogelijk verschuldigd bent.

Het kan natuurlijk zijn dat je op zoek bent naar een uitvaartverzekering

Niet in tegenstelling tot een begrafenisverzekering is een uitvaartverzekering bedoeld om geld te reserveren voor uw begrafenis, voordat de noodzaak zich voordoet. Het is een ander soort verzekering die tot doel heeft uw dierbaren te beschermen tegen de financiële lasten na uw overlijden.

  • Het dekt de kosten van vooraf bepaalde uitgaven zoals standaard begrafenisdiensten, begrafenisartikelen, kerk en begrafenisdiensten.
  • In sommige gevallen kan dit type polis bescherming bieden tegen inflatie en de stijgende kosten van begrafeniskosten door de huidige prijzen voor diensten en koopwaar op te sluiten.